Turitrøen Hyttevel

Godt fellesskap på fjellet

11. september 2018
Dugnaden vel gjennomført!
Det slår aldri feil! Uansett vær og føre, det stiller så mange opp på dugnaden at det må være en fryd å være leder for en slik flott gjeng. Til tross for regn i bøtter og spann, stilte hele 19 med hakke og spade. I tillegg er det så flott at også mange barn er med. Grushaugen ble flyttet rekordraskt, brøytestikker og dreneringsgrøfter utført raskere enn lynet. Geir og Wenche Christoffersen hadde også i år tilberedt nydelig pølsemåltid, som jo alltid smaker så godt. På grunn av regnværet tilbød familien Sæther Dahlén og Sivesindtajet at vi kunne benytte deres fantastiske grillhytte. Der var det fyr på bålet, godt og varmt og jeg tror jammen vi fikk plass til alle sammen. Nesten!
Det var en usedvanlig hyggelig stund, og jeg tror at det ble knyttet mange gode relasjoner i de gode samtalene. Bl.a. ble tanken på en felles grillhytte/gapahuk tatt opp igjen. Skirennet ble også behørig diskutert, og det var ingen tvil om at neste års skirenn ville bli det beste. Ever! Takk også til fotograf Arne Hellebø, som har tatt alle bildene. Og igjen takk til lederparet Geir og Wenche.dugnad_18_3dugnad_18_1dugnad_18_5dugnad_18_2dugnad_18_8dugnad_18_4dugnad_18_6dugnad_18_7dugnad_18_9


14. august 2018

Luftfoto i fra området
Av og til er det artig å se området fra luften. Om noen har lyst på en kopi, ta kontakt med web-master, så kan jeg sende dere høyoppløselig bilde.

DJI_0018Fjellet_mange_hytter


14. august 2018

Årets dugnad

Dugnaden er 8. september kl. 11.00. Nærmere info kommer!
Sett av datoen, og gled dere!


14. august 2018

Ulv og bjørn i området

På Ølsykkja seterområde er det i sommer skambitt 5 sauer. Dessverre måtte to avlives. Fylkesmannen sendte ut et jaktlag uten at ulven ble skutt. Senere er den sett i Nord-Aurdal/Skrautvål-området, uten at den er påtruffet. Muligens har den nå trukket vestover til Hallingdal.
Ryktene forteller at det også har vært bjørn i området, uten at dette er bekreftet.


14. august 2018

Fantastisk med bær!

Multene blomstret allerede 25. mai. Det har bugnet med multer, godt med blåbær, krekling og bringebær. Det mange som har kost seg med å plukke litervis av disse flotte bærene i år. Undertegnede kan ikke huske å ha sett så mye bringebær så høyt til fjells noen gang.

14. august 2018
Det er satt ut fisk i både Flævatn og Langvann!

Espelifjell Hytteforening fikk for et par år siden tillatelse av Fylkesmann til å sette ut ørret i disse vannene. Vannene er kalket gjennom en to-års periode, noe som har irritert enkelte hytteeiere. Og det er forståelig, men det understrekes at kalk er godt også for menneskekroppen, ikke bare fisk. Det er litt leit at dette ikke er viderekomunisert til hytteeiere på Turitrøen. Det er en berikelse for området, og de har gjør en flott innsats det står respekt av. Nå kan man ta med seg barn, barnebarn og prøve seg på ørretten! I sommer har det blitt tatt flere store ørret, som har havnet på tallerkenen til lykkelige små fiskere. Det er i år satt ut 100 ørret i Flævatn, med godt resultat.
Espelifjell Hytteforening har dannet en egen fiskeforening; "Fiskelykkja Fiskeforening". De har brukt flere titusener av kroner for å få til dette. Web-master'n er det første medlemmet fra Turitrøen, og nok ikke den siste.
Bli medlem i fiskeforeningen før du begynner å fiske der. Ellers ble det som å stjele i butikken! Og det synes vi vel ingen ting om . . .
Ta kontakt Dag Lysaker, lysakerdag@gmail.com / dalys@online.no, eller Jan Stolpestad , jan.stolpestad@telenor.com, eller Jan Erik Lindskog, jan_e.lindskog@getmail.no
Etter at du har betalt, blir du invitert til en lukket Facebook-side. Alle fisk må rapporteres til denne gruppen, da de er pliktige til å dokumentere fangsten til fylkeskommunen.
Lykke til og skitt fiske! Under ser du en av "storingene" som ble tatt i sommer! Flott fisk!


Skjermbilde-2018-08-14-kl.-17.08.44


10. juni 2018

Registrering av vannkilder

Kommunen / Mattilsynet har ganske sikkert sendt melding om at felles vannkilder må registreres.
Brønner som gir drikkevann til mer enn en enkelt bolig eller fritidsbolig, skal registreres hos Mattilsynet. Dette gjelder også for eksempel tjern og bekker.
Bli enig om hvem av "delerne" som skal sende inn registreringen.
Her er adressen til Mattilsynet:
https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/vann/vannforsyningssystem/slik_registrerer_du_smaa_vannforsyningssystem.29978


10. juni 2018

Hvem rappa snøen?

Det var greit skiføre den 5. mai. Kom opp den 18. mai og fant så og si ingenting. En liten snøklatt hist og her. Ellers ingen ting!
Etter tre uker med knallvær, temperaturer godt over 20 grader, måtte vi hjem. For å redde det som var av planter.
Molter og blåbær blomstret 25. mai. Ekspertene sier det aldeles ikke er bra.
Lite, eller ingen mygg, men den som er, er hissig.
Det er farlig tørt, så vær uendelig forsiktig!

4. Mai 2018

Fristende på fjellet!

Det er fremdeles store muligheter! Til å gå på ski.
Benytt tiden til en eventyrlig opplevelse.
Vårens vakreste. Nei, ikke eventyr, de tror vi ikke på lenger.
Men skitur.
V sees!


27. februar 2018

Vi er på Facebook!

Som tidligere nevnt er det opprettet en lukket gruppe på Facebook.
Denne lenken skal fungere:
https://www.facebook.com/groups/478159129220538/
Ellers kan den søkes opp som "Turitrøen hyttevel". Målgruppen er hytteeiere og deres familier.
Gi beskjed til Wenche Christoffersen på epost
wc@vikenfiber.no hvis dere har spørsmål eller ikke finner gruppa.

26. februar 2018

WEB-sidene lever!
Etter installering av nye avanserte programmer døde maccen rett før årsskiftet.
Dermed også våre hjemmesider. Nå er vi imidlertid våknet til live, og ville sette stor pris på at dere tok kontakt igjen.
Dette blir kjempegøy!
Mange hilsner fra webmaster!

26. februar 2018

Vi tar med noen bilder fra uka som gikk!
Flotte opplevelser.


2018_bra-skiloyper!2018_aftensol2018_flamyra

26. februar 2018

Vinterferien er over, for noen . . .
Det er sikkert unødvendig å minne om snødybden på fjellet, men tar det med allikevel: For de som ikke har måkt taket, gjør det nå!
Det finnes ledig måkekapasitet i bygda, bruk dem om du ikke selv orker.


3. september 2018

Dugnaden

dugnad_18
23. mars 2018

aarsmote_bilde
Årsberetning Regnskap Budsjett


innkalling_2018


16. oktober 2017

Utbedring i Espelifjellveien

Det har vært jobbet en del på Espelifjellvegen og første strekket i Fjellhalle i det siste. Svingen ved snøgjerdene er utbedret og det er drenert ved alle bekker og rør. Det er grunneieren som sørger for dette vedlikeholdet.

16. oktober 2017
Årets dugnad vel i havn!
Hei alle sammen,
På en litt regnfull septemberdag stilte 13 stk klare til innsats ved grana.  Humøret var på topp og vi fikk fordelt oppgavene slik at de fleste oppgavene ble dekket.  Beisingen  av snøgjerdet utgikk i regnværet så det får vi komme tilbale til neste år.
Arild og Inge tok med seg motorsag og dro av avgårde for å frisere røtter og busker i skiløypa.  De tok oppdraget et hakk lenger og fjernet flere større steiner i traseen. Flott innsats som vi håper gir utslag i tidligere åpning av skiløypa denne sesongen.  
En ivrig damegjeng tok på seg ansvaret for å sette på plass brøytestikker i våre veier.  Væpnet med solide spett og en solid bunt med brøytestikker spredte de seg over området og i løpet av kort tid var alle veier dekket.  Vi hadde godt med brøytestikker i år så vi har noen i reserve til å fylle på dersom noen blir borte i løpet av vinteren. Ta kontakt med Geir eller Wenche om dere trenger noen.
Ledet av overoppsynsmann Håkon ga et herrelag seg i kast med å sjekke dreneringsgrøfter og renner i veiene våre. Lars kastet seg ut i grøftene med dødsforakt og straks etter sildret vannet gjennom rør som lenge har vært tette. Vi observerte at flere steder er dreringsrør lagt veldig høyt slik at det danner seg større dammer i grøftene. Det ble også observert flere steder hvor det burde legges ned dreneringsrør under innkjørsler for å unngå overvann på parkeringsplasser og veier. Vi kommer tilbake til dette til våren og vil trolig bestille en mann med traktorgraver som kan oppgradere dreneringen noen steder.
Vi oppfordrer også hyttefolket til å lage små dreneringsstriper ut mot grøftene dersom dere observerer at det er mye vann som renner ned veiene og lager groper.
 
Å flytte og fylle opp sandkassene for å unngå at de ble påkjørt ble også dekket.  Grus var bestilt fra Byfugllien og de kom opp med sin største lastebil ! med et lite lass med grus som ble dumpet ved krysset i Flæmyrveien. Alle sandkassene er fylt opp før vinteren starter og vi har litt i reserve.  Kassa nede i Espelifjellveien er litt ødelagt og Lars og Håkon lagde et lite kunstverk av kassa med litt gaffateip J.  Dette gjør at kassa forhåpentlig holder noen år til.
Vårt årlige opptak av badeplatformen gikk i glemmeboka under dugnaden da Tom A. ikke var med i år. Vi vært nok vært for bortskjemt av Tom Abrahamsen som har dekket denne oppgaven under dugnadene.  Uansett var dette en oppgave Wenche og jeg tenkte vi skulle ta i løpet av høstferien, men ikke før vi var oppe kom det en mail fra Tom at dette var gjort.  Tusen takk, Tom!! 
Etter dugnaden stilte Wenche med pølser og litt å drikke på i år også.  Været gjorde at oppmøtet var litt lavere enn i fjor, men vi som var der koste oss og satser på at været spiller på lag med oss neste år.   
Tusen takk for god innsats i årests dugnad.  Nå venter vi på en forhåpentlig fin vintersesong med mye snø.
 
PS1:  Som det var etterlyst tidligere i sommer/høst fikk vi bestilt tømming av septiktanken som er inngjerdet mellom Fjellhalle og Flæmyrveien.  Det var en del plast i bunnen av tanken fra tidligere tider, men ellers var det bra. Husk at det kun skal tømmes biologisk nedbrytbart materiale i septiktanken.    
PS2:  Jeg har endret e-mailaddresse til geir.christoffersen@hydro.com.
PS3: Wenche har laget en lukket Facebookgruppe Turitrøen Hyttevel som hun inviterer alle medlemmene til.   Her kan medlemmene dele mere uformelle kommentarer eller informasjon til de andre medlemmene, mens vi vil bruke nettsiden til mere offisiell informasjon fra styret.  Styret vil også legge inn denne informasjonen på Facebooksiden.
  

Vennlig Hilsen
Geir, Leiv og Wenche
6. oktober 2017

Nødplakat på hytta
Selv om alle nå har fått veiadresse, kan det i en gitt situasjon være fornuftig å oppgi nøyaktig posisjon. F.eks. ved tilkalling av helikopter i en krisesituasjon.
Her har du en link, hvor du enkelt kan lage din egen nødplakat til hytta.
Klikk her.

6. oktober 2017
Hvordan kan jeg ta ned et helikopter i en krisesituasjon?
Etnedal Hytteeierforum har vært i kontakt med Norsk Luftambulanse for å få vite hvilke krav til f.eks. landingsplass. Og hvordan kan jeg ta ned et heliopter?
På generelt basis så benyttes det i Valdresregionen et ambulansehelikopter, benevnt H 135. Dette helikopteret trenger en landingsplass på 20 x 20 meter. I praksis er det det dobbelte av rotorradiusen. Det er ingen problemer forbundet med høyden over havet i vårt området. På grunn av kraftig downwash, rotorvind, må landingsplassen ryddes for løse gjenstander. Det vil føyke meget kraftig, så hold personer vekk fra området.
Norsk Luftambulanse anbefaler at man laster ned en enkel app som viser hvordan man går frem i en gitt nødsituasjon.
Last ned
appen her, og la oss håpe den blir unødvendig!

14. september 2017

Turitrøen Hyttevel er på Facebook!
Etter oppfordring fra medlemmene under årets dugnad, har vi opprettet en Facebook gruppe for Turitrøen Hyttevel.
Den skal være et tillegg til hjemmesiden og har som hovedformål å dele mer uformell informasjon som f.eks. status på fjellet (veger, temperatur, snøforhold, etc), bilder, etc.
Vi vet at ikke alle er medlemmer på Facebook og understeker at formell informasjon blir fortsatt publisert på hjemmesiden og via epost.

Tror denne lenken skal fungere:
https://www.facebook.com/groups/478159129220538/
Ellers kan den søkes opp som "Turitrøen hyttevel". Gruppen er foreløpig åpen, slik at den er lett å finne og bli medlem av. Vi kommer til å lukke den etterhvert, slik at det blir bare medlemmer som får se innlegg, bilder etc. Målgruppen er hytteeiere og deres familier.

Gi beskjed til Wenche Christoffersen på epost
wc@vikenfiber.no hvis dere har spørsmål eller ikke finner gruppa.

14. september 2017

Septiktanken i Espelifjellveien tømmes
Det er bestilt tømming av tanken denne uken. Forhåpentligvis er det ikke så mye "dritt" (plast) 👹i tanken at den lett lar seg tømme!


5. juii 2017
Utsetting av fisk i Etna
Til alle dere som er glade i å fiske:
Det er i disse dager satt ut 500 ørret i Etna. All fisk er mellom ½ kg og 1 kg.
Husk å løs fiskekort hos XY, Joker eller Maxbo.
Skitt fiske!


14. juni 2017

Utbedringen av veien i Fjellhalle
Som vi også nevnte på årsmøtet gjenstår det litt finpuss på det nye strekket på Fjellhalle. Willy Byfugllien vil fullføre dette arbeidet nå på forsommeren.
NB! Hvis det er noen som ønsker å få gjort noe på sine private adkomster eller oppstillingsplasser til hyttene nå i sommer kan det være en mulighet til å få gjort dette noe rimeligere dersom det samkjøres i tid med arbeidet som Willy skal gjøre for Velet.  Willy har bedt om at man tar kontakt så fort som mulig dersom det er noen som har private behov. 
Dette må i tilfellet avtales direkte mellom Willy og den enkelte. Willy’s telefon nummer er 958 47 420.    

30. august 2017:

Dugnad 2017
Lørdag 9. september kl. 10.00. 
Oppmøtet ved grana for fordeling av oppgaver.

 
Etter at vi ryddet skiløypa i fjor har vi ikke en stor og krevende dunadsoppgave i år, men vi har flere oppgaver som vi trenger å få løst, noen gjengangere og noen nye.
 
Konkret har vi disse oppgavene:
  • Sette opp brøytestikker på våre veier
  • Ta opp badebrygga
  • Fylle opp eksisterende sandkasser med strøsand. Sette opp ny sandkasse i Espelifjellveien da den er ødelagt.
  • Flytte kassa i Fjellhalle nærmere den nye veitraséen. Vi ordner sand og sandkasse.
  • Beise snøgjerdet i Espelifjellveien for å forlenge levetid  (hvis ikke regnvær). Vi stiller med beis og pensler
  • Finrydde stubber og greiner i skiløypa vi ryddet i fjor for å kunne kjøre den opp med mindre snø (vi trenger noen med motorsag)
  • Inspisere Fjellhalle/ Flæmyrveien og vurdere behovet for å bedre dreneringen. På mindre områder grave/ skrape opp tette dreningsgrøfter.  
  • Vi trenger noen med spader og/ eller krafser.  Spesifisere litt større dreneringsbehov som vi kan bestille fra noen med minigraver.
 
Hvis det er noen som har notert seg noen andre oppgaver er vi takknemlige for innspill på dette.
Vi satser på finvær også i år og inviterer til en sosial samling etter dugnaden med grilling i Flæmyrveien 1 kl. 15.00. 
Vi stiller som vanlig med pølser og litt å drikke til.
Vi ber om at dere gir tilbakemelding om dere kommer eller ikke slik at innkjøpene kan tilpasses og oppgavene fordeles
 
Velkommen til fjells i september.  
 
Vennlig hilsen
Styret i Turitrøen hyttevel
v/ Geir & Leiv7. mai
2017
Hvordan velge rett DAB-radio?
Vi skal ikke kaste oss langt ut i DAB debatten, men DAB er kommet for å bli.
Kort info om DAB:
Oppland ble lagt over fra FM til DAB for NRK ganske nylig (26/4) og P4 og Radio Norge legges over 16/6.
Det finnes etterhvert mange radioer i markedet. Noen modeller har oppladbart batteri som kan lades på 12V og noen driftes med "gammeldagse" batterier.
For de som har FM-radio fra før, kan man velge blant ulike adaptere som skal gjøre det mulig å fortsatt bruke den gamle radioen.
Det som er viktig i omleggingsfasen (og muligens etterhvert) er å søke opp kanalene på nytt med jevne mellomrom. Vi har sett at det har løst problemet når vi har hatt dårlige forhold på sendingen (har hatt DAB-radio på hytta siden 2014)
Dette gjelder forøvrig også i bilen. Husk å sjekke at radioen har RDS-funksjon (sørger for å søke opp stasjonen etterhvert som man forflytter seg) og at denne er aktivert.
Se gjerne nyttig informasjon på
Radio.no https://radio.no/
De har også en egen side for de som ikke har strøm på hytta
https://radio.no/userguide/pa-hytta/har-ikke-220v/
eller NRK-sine sider
https://www.nrk.no/dab/
Et lite tips: Matkrokens Radio/TVavdeling innehar svært god lokalkunnskap om mottagerforhold, det være seg TV/ DAB eller mobilforhold. Der kan de være behjelpelig med tips, montering av antenner etc.

14. mars 2017
Stopp for parafinbrennere
Det er forslag fra Miljødepartementet at parafinbrennere/tanker skal utfases fra 2020.
Det gis imidlertid dispensasjon for fritidshus under 70 kvm.
Det er også foreslått at kommunene kan gjøre unntak fra forbudet, hvis det er "særlige grunner" for det.
Ved henvendelse til Dep. og Enova får man ikke noe tilskudd til å fjerne tanker etc. i fritidsboliger.
Parafin vil fremdeles bli solgt. Begge etatene anbefaler å gå over til rentbrennende ovner/pelletskaminer.
Forslaget ikke godkjent enda, men det forventes at det går igjennom.
Så vet vi det.


9. mars 2017

Eiendomsskatten for 2017 er lagt ut
Den er uendret fra i fjor, og er fremdeles på 4 promille. Klagefristen er 6 uker regnet fra 1. mars 2017.
Se lista
her.

8. mars 2017

Ny skiløype
Nå er det kjørt løype fra Espelifjell til Tobakkshuset med stormaskin!
Går ned fra Espelifjell og passerer østsiden av Øyvann og frem til Tobakkshuset.
Se løypekartet til
http://loypelaget.no

22.februar 2017
Nye feieforskrifter

Som de fleste er kjent med trådte det i kraft nye regler for feiing av fritidshus fra 1. januar 2016.
Tidligere var fritidsboliger fritatt for feieplikt.
Oppland og Nordre Buskerud feierforening er nå i ferd med å utarbeide retningslinjer for informasjon om hvordan dette skal gjennomføres.
Inntil ordningen kommer igang, vil hytteeiere som før, kunne bestille feiing og tilsyn i den enkelte kommune.


20. februar 2017
Fra styret
Kontingenten for 2017
Der er flere som har etterspurt kontingenten for 2017. Pga. sykdom har det oppstått forsinkelser.
Men, fortvil ikke! Nå kommer den.
Blir utsendt i løpet av februar, med betalingsfrist 15. mars.


9. november 2016
Fjellhalle testet
Leiv Solheim var på fjellet i helgen og fikk testet den nye trassén i Fjellhalle. Han skriver:
"Jeg var en liten tur på Turitrøen lørdag i snøværet!
Jeg fikk i hver fall testet om omleggingen av Fjellhalleveien fungerte i snøværet. Selv om jeg hadde dårlig bil lørdag så gikk kjøringen opp den første bakken (der veien er lagt om og rettet ut) fint. Derfor ser det ut til at den lille justeringen sikrer bedre og mer stabil oppkjøring til hyttene langs Fjellhalle enn tidligere!
Bortsett fra litt ubehagelig snøvær lørdag var det flott fjellvær med 8-9 grader!"

24. oktober 2016
FRA STYRET
Utbedring i Fjellhalle
Willy Byfuglien har lagt om oppkjøringen og det er nå en litt slakere motbakke og en jevn sving i den første delen av bakken.  Underlaget var litt ruglete etter at det var frosset på.  Mulig at Willy ikke var helt ferdig med siste finpuss før snøen kom (2-3 cm lå der i helgen).  Skal få snakket med han denne uka, men slik jeg så det var det absolutt bedre enn tidligere.  Det hadde vært fint med litt tilbakemeldinger fra folk som kjører der til vanlig om det er bedre eller om det er nye utfordringer.
Vi får komme tilbake til våren med de andre justeringene av Fjellhalleveien også etter at vi får høre hva endringen av den nederste delen av veien har kostet.

Ny løypetrassé
Vi var på fjellet i helgen og brukte lørdagen til å rydde den nye skiløypa.  Nikolai, fra Espelifjell Hytteforening samt en innleid skogmann stilte med motorsager og i løpet av 4-5 timer var alle trær i traseen ryddet.  Etter ryddingen hadde vi en befaring med Terje Ottersen som sitter i løypelaget og han sa seg fornøyd med arbeidet. Dermed skulle den bli kjørt opp så fort det er kaldt nok til at myrene fryser og nok snø til å dekke traseen.

Vi  må nok regne med noe finrydding og eventuell justering av traséen etter årets sesong.
 

10. oktober 2016 FRA STYRET
Utbedringer i Fjellhalle
Det har vært jobbet med å få til en utbedring av den bratteste oppkjøringen i Fjellhalle over en periode, ref info på årsmøtet i april. Etter en befaring i sommer har vi jobbet med å få til en endring i den nederste delen av veien  for å gjøre veien rettere og slakere.
Etter en del dialog med grunneier, kommune og entreprenør har vi fått de nødvendige godkjennelser og har inngått en avlale med entreprenør om å rette ut veien nederst og starte svingen litt lengre inn i veien enn i dag. (se skisse vedlagt)
Entreprenøren vil starte dette arbeidet om ca en uke dersom været holder seg greitt (som det også ser ut som det gjør).  Det er mulig at vi kun vil gjøre denne delen nå i høst og så komme tilbake med ytterligere tiltak lengre opp i veien neste sommer, men det avhenger av været og hvor mye det koster å gjøre den første delen av utbedringene.
Hvis det er noen som planlegger å være på hyttene i Fjellhalle de neste ukene kan dere være nødt til å parkere nederst i veien noen perioder.  Snakk med entreprenør når de er der for å avklare nærmere.

2016_fjellhalle


23. september 2016

Se de sensasjonelle og avslørende bildene under fanen "dugnad".

Melding fra sjefene:
Hei alle sammen. 
Tusen takk for flott innsats på dugnaden i helgen!!  Dere er en herlig gjeng som virkelig tar i et tak.
Flott at så mange stilte opp!!  Dette gjorde at vi fikk gjort alle oppgavene vi hadde planlagt og mere til.  Det hjalp jo godt at været var på vår side.
Vårt hovedfokus var i år den nye skiløypa.  Etter litt usikkerhet om hvor løypa egentlig skal gå kom vi skikkelig i gang og det var en ihuga gjeng som delte oppgavene godt seg imellom.  Vidar med motorsaga tok de større trærne (takk for kjempe innsats i varme verneklær!!), manuelle sager tok de mellomste greinene, mens de med hagesakser tok de mindre buskene. Det var en heit gjeng som kom ned til å ta for seg av mat og drikke.  Vi overlater nå stafettpinnen til Espelifjell velet som skal fortsette klargjøringen av løypa.
Både brøytestikker, badebrygge og beising av gjerde ble tatt hånd om.  At vi var så mange gjorde at arbeidet på hver enkelt ble overkommelig. I tillegg har vi fått trimmet stien rundt Langvann slik at den er greit fremkommelig også fremover. Kart over stiene er nå satt på begge tavlene.Vi har fått ekstra kopier av stikartene så si ifra dersom kartene blir borte.       
Tradisjonen tro arrangerte formannen (eller i fraværet av formannen, kona til formannen) sosial sammenkomst med pølser og god drikke. Veldig trivelig at så mange, både store og små, tok turen til Flæmyrveien 1. Praten gikk lett over bordene og pølsene fikk bein å gå på.
Vi håper at alle hadde en trivelig dag i finværet og at vi kan ta i bruk skiløypa til vinteren.   
 
PS!  Vi jobber med å få avklaring på vedlikeholdet av Fjellhalle.  Vi er nå i dialog med grunneier og kommer tilbake med info.
 
Vennlig hilsen
Styret i Turitrøen Hyttevel
Wenche/Geir og Aud/Leiv

Dugnaden i 2014:

2014_dugnadsskratten2014_dugnad22014_dugnad12104_dugnad3

Arkiv

Her finner du ikke de store verdenssensasjonene arkivert.
Derimot kan du nok finne de små hyggelige Turitrøhendelsene.
Kanskje.